سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پورتال مجازی ایرانیان


صفحه نمایش گوشی یکی از مهم ترین قسمت های گوشی به حساب می آید و در صورت ایراد در این قسمت گوشی تقریبا بلا استفاده می شود. همانطور که می دانید صفحه نمایش LCD لمسی یک گوشی از چندین لایه تشکیل شده است که هر کدام عملکرد خاصی دارند. می توانیم لایه های حساس LCD را به این ترتیب نام ببریم: شیشه صفحه نمایش، OCA، لایه حساس یا دیجیتایزر، پلاریزر، نور پس زمینه یا نور پس زمینه و قاب LCD. با توجه به ساختار صفحه لمسی ال سی دی، در صورت بروز مشکل، همیشه نیازی به تعویض صفحه نمایش لمسی ال سی دی نیست و اگر مشکل مربوط به یکی از لایه هایی باشد که گفتیم، تنها با تعویض یا تعویض می توان مشکل را حل کرد. تعمیر همان قسمت در نهایت، زمانی که صفحه نمایش گوشی از کار می افتد، بهتر است علت و منشا مشکل را به درستی بررسی کنید. یکی از مهمترین اجزای صفحه نمایش گوشی، نور پس زمینه است. البته لازم به ذکر است که همه گوشی ها در طراحی صفحه لمسی خود نور پس زمینه ندارند و وجود نور به نوع فناوری صفحه نمایش گوشی بستگی دارد. در زیر در مورد نور پس زمینه گوشی و کاربرد آن صحبت خواهیم کرد.

چراغ گوشی چیست؟

همانطور که قبلا ذکر شد، صفحه نمایش گوشی از لایه های مختلفی تشکیل شده است که ساختار و لایه های آن را در مقاله خود "تفاوت صفحه نمایش لمسی و LCD" به تفصیل مورد بررسی قرار داده ایم و اگر می خواهید در مورد این قسمت بیشتر بدانید، می توانید آن را اینجا بخوانید. .

صفحه نمایش های LCD که از فناوری کریستال مایع استفاده می کنند خود نور ساطع نمی کنند بنابراین برای نمایش بهینه تصویر به منبع نور نیاز دارند. نور پس زمینه معمولا در نمایشگرهای فلزی IPS، OLED 2، TFT و TFT استفاده می شود و در نمایشگرهای LED و AMOLED کمتر کاربرد دارد. نور پس زمینه، یکی از لایه هایی که صفحه را تشکیل می دهد، خود از چندین سری LED تشکیل شده است که در پشت LCD قرار گرفته اند. وظیفه نور پس زمینه این است که نور را به طور یکنواخت در پشت ال سی دی پخش کند تا بتوانیم تصویر را در صفحه تلفن همراه بهتر ببینیم. نمایشگرهای دارای نور پس زمینه قطر صفحه نمایش بیشتری نیز دارند. علاوه بر این، در نمایشگرهایی که از نور پس زمینه برای تهیه منبع نور برای LCD استفاده می کنند، نور پس زمینه نیز وظیفه تنظیم روشنایی صفحه را بر عهده دارد. این که آیا تلفن همراه می تواند روشنایی صفحه را به طور خودکار تنظیم کند یا کاربر می تواند آن را به صورت دستی تنظیم کند، در تنظیمات تلفن همراه قابل تنظیم است.

دلایل خرابی نور پس زمینه گوشی چیست؟

دلایل مختلفی باعث می شود نور پس زمینه گوشی از بین برود. یکی از دلایل آن ضربه و فشار شدید به صفحه لمسی گوشی است. همچنین عوامل دیگری مانند رسوب گرد و غبار بر روی لایه نور پس زمینه و نفوذ مایعات به لایه های نمایشگر به دلیل آسیب آب نیز می توانند باعث از کار افتادن نور پس زمینه شوند. اگر بعد از دلایل ذکر شده مشخص شد که فقط نور پس زمینه گوشی آسیب دیده است، با تعویض نور پس زمینه به راحتی مشکل حل می شود. همچنین توجه داشته باشید که تغییر نور پس زمینه به مهارت بالایی نیاز دارد. از نشانه های خرابی نور پس زمینه گوشی می توان به شدت نور صفحه نمایش و سفیدی یک نقطه روی صفحه اشاره کرد.
قیمت بک لایت تی سی ال را از هایکلاس بگیرید.
سوالات متداول در مورد روشنایی گوشی

در زیر به بسیاری از سوالات متداول در مورد جدیدترین نور پس زمینه گوشی پاسخ خواهیم داد:

آیا خرابی نور پس زمینه علت ریزش سایه روی صفحه گوشی است؟

مشکل افتادن سایه بر روی صفحه نمایش گوشی در گوشی هایی که از پنل ال ای دی استفاده می کنند رخ می دهد و در گوشی های دارای پرتو نور به سختی دیده می شود اما به دلیل تورم یا خم شدن لامپ نیز ظاهر می شود که لازم است. در این نور پس زمینه را جایگزین کنید.

آیا مشکلات نور پس زمینه دلایل نرم افزاری دارند؟

در برخی موارد، مشکلات مربوط به نور پس زمینه ممکن است منشا نرم افزاری داشته باشند، در این صورت می توان با تنظیم مجدد تنظیمات کارخانه، مشکل را حل کرد. اما اگر مشکل همچنان ادامه داشت، نشان می دهد که منشاء سخت افزاری دارد و تعویض چراغ ممکن است مشکل را حل کند.

چگونه مشکلات نور پس زمینه آیفون را تشخیص دهیم؟

برای تشخیص اینکه آیا مشکل نمایشگر ناشی از نور پس زمینه است، می توانید گوشی را خاموش کنید و سپس با نور پس زمینه روی صفحه، چراغ قوه گوشی را روی سری آیفون بتابانید و گوشی را روشن کنید. در این حالت لوگوی اپل بسیار کم رنگ در مرکز صفحه نمایش ظاهر می شود.